Barcuta de nadit Carp Finder

Servicii

BSV Hauser Group este o societate care presteaza servicii de ingineria instalatiilor inteligente in constructii, avand o carte de vizita de succes in aceste domenii de activitate datorate personalului angajat, calificat si cu experienta in domeniul instalatiilor.

Principalul obiect de activitate al societatii sunt: instalatii electro-mecanice, lucrari de instalatii sanitare si de incalzire centrala si de montaj de echipamente si de utilaje tehnologice la cladiri de constructii ingineresti si civil, organizarea de santiere si pregatirea terenului, lucrari de instalatii electrice si instalatii de automatizare.

  • Instalatii electro-mecanice, au in vedere proiectarea, planificarea, instalatilarea si punerea in functiune a utilajelor necesare mediului industrial pe baza cerintelor beneficiarului si a fiselor tehnice prevazute pentru fiecare echipament.
  • Lucrari de instalatii sanitare si de incalzire centrala si de montaj de echipamente si de utilaje tehnologice la cladiri de constructii ingineresti si civil, se executa pe baza proiectelor intocmite cat si in baza analizarii lor de catre firma noastra prin feedback-ul dat catre clienti.
  • Organizarea de santiere si pregatirea terenului, se executa in urma cererii necesarului dorit privind buna desfasurare a continutatii proiectului aflat in dezvoltare, dar prin respectarea tuturor normativelor impuse.
  • Lucrariile de instalatii electrice, sunt executate si proiectate de catre personalul nostru autorizat pe baza cerintei beneficiarului cat si a respectarii legilor in domeniul electric.
  • Instalatiile de automatizare, sunt efectuate de firma noastra si lasa posibilitatea clientilor de a alege orice sistem dorit de automatizare, cat si popunerea, compararea tuturor sistemelor aflate in piata pentru a satisface cererea clientilor.

BSV Hauser Group efectueaza ofertarea partiilor componente aflate in orice instalatie mai sus mentionata si furnizata clientilor si asigura service in garantie si post-garantie, precum si la lucrarile efectuate.

Servicii

Urmariti-ne pe facebook