Barcuta de nadit Carp Finder

Despre noi

BSV Hauser Group a stabilit o politica de firma orientata spre calitate, prin furnizarea de servicii profesionale catre clienti, la nivelul cerintelor si asteptarilor acestora, in scopul cresterii continue a satisfactiei clientilor.

Obtinerea calitatii planificate se realizeaza prin tinerea sub control a proceselor din organizatie, utilizarea eficienta a resurselor si constientizarea personalului organizatiei asupra importantei fiecaruia in atingerea obiectivelor de politica stabilite de conducerea firmei.

BSV Hauser Group a stabilit directii ferme de orientare prin obiectivele generale de politica, in domeniul calitatii, si prin obiective in domeniul calitatii direct masurabile, cu tinte la nivelul managementului de varf si intermediar.

Obiectivele generale de politica privind calitatea, sunt:

  • Optimizarea continua a nivelului calitativ al serviciilor firmei;
  • Cresterea continua a nivelului de incredere si a gradului de satisfactie al clientilor;
  • Consolidarea imaginii organizatiei in competitia de piata;
  • Asigurarea unui mediu de lucru motivant angajatilor firmei;
  • Obtinerea si mentinerea certificarii sistemului de management al calitatii firmei;
  • Rezolvarea in termen minim a sesizarilor/ reclamatiilor clientilor;
  • Stabilirea de obiective de politica la nivelul managementului de varf si intermediar, cu tinte precizate pe intervale de timp determinat, hotarate in cadrul analizelor de management

In vederea indeplinirii acestor obiective, conducerea firmei isi asuma raspunderea de a asigura integral resursele materiale necesare, dotari corespunzatoare, mediu adecvat de lucru, instruiri in firma si in afara firmei, precum si resursele umane si financiare necesare.

Despre noi

Urmariti-ne pe facebook